RESTORAN JELEN

Restoran "Jelen" se nalazi u samom centru grada, preko puta šumske uprave, nedaleko od zgrade opštine, kulturnog spomenika džamije Sultanije Valide i sportskog centra Sjenice. Posle dugogodišnjeg rada u ugostiteljstvu porodica Brbutović je odlučila da pokrene svoj biznis. Restoran je počeo da radi 2005.godine sa prvim imenom Dino, a samo posle dve godine vlasnik je odlučio da promeni ime u Jelen. Restoran "Jelen" danas broji pet zaposlenih. Ukupan broj kapaciteta restorana jeste 100 mesta. Restoran "Jelen" organizuje sve vrste Vaših veselja (svadbe, babine, sunete, rođendane, poslovne ručkove...) kao i sve druge vrste Vaših događaja (mevlude, daće...) po najpovoljnijim cenama u gradu. Takođe restoran "Jelen" vrši i usluge keteringa. Kuhinja restorana Vam nudi sve vrste tradicionalnih i domaćih jela. Restoran "Jelen" će uskoro u sastavu imati i svoje smeštajne kapacitete.

Planirate posetu Našem kraju? Rezervišite Vaš ručak na vreme. Restoran "Jelen" je prilagođen vašim potrebama i nudi Vam vrhunsku uskugu i kvalitet hrane!

restoran jelen Sjenica

Ukoliko odlučite da mi budemo Vaši organizatori posete našem kraju,dobijate i određene popuste:

20 osoba plativih = 1 osoba free
35 osoba plativih = 2 osobe free
50 i više osoba plativih = 3 ili više osobe free

Kao i besplatnog turističkog vodiča pri razgledanju, kartica za popuste, koja odobrava u sjeničkim objektima od 5-20% popusta.

Kontakt restorana: 063/7040174


RESTORAN JELEN - FOTO GALERIJA

sjenica restoran jelen
sjenica restoran jelen
sjenica restoran jelen

Imate neko pitanje?

Ukoliko ipak imate neko pitanje ili želite da se informišete o ponudama i izboru destinacija

Kontaktirajte nas